Меню

Често Задавани Въпроси

Как мога да направя поръчка на сайта?

Може да направите поръчка в сайта, като добавите към кошницата си продуктите, които сте си избрали и финализирате поръчката си.. При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката. За по-бърза обработка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт. Наш консултант ще се свърже с Вас по емайл или телефон, ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.

Задължителна ли е регистрацията, за да направя поръчка?

Регистрацията на www.ukrasi.com е лесна и ви позволява да: пазарувате бързо, да запазите адреси за доставка, да виждате историята на своите поръчки, да проследите новите си поръчки, да запазите продукти в „Любими“.

Какъв е срокът на доставка?

Поръчаните продукти с доставка до България се изпращат в рамките на 3 (Три) работни дни от получаването на поръчката (при посочено плащане с наложен платеж) и в рамките на 5 (Пет) работни дни от получаване на плащането, при плащане по банков път или когато доставката е до чужбина. За град София е възможно и лично да вземете направената от Вас поръчка от офиса ни в кв. Надежда 4 ул. „Бял Люляк“ №2 магазин 4

Каква е процедурата по връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията ви, в срок от 14 работни дни от доставката на поръчката, можете да я върнете или замените. Изпратете продукта с куриерска фирма Еконт за връщане: Украси ЕООД гр. София, кв. Надежда 4, ул."Бял Люляк" № 2 телефон за връзка: 0886155693 Артикулите трябва да бъдат със запазен търговски вид - с оригинална опаковка. Когато пратката пристигне при нас и продуктите бъдат прегледани, веднага ще се свържем с вас!

Каква е процедурата по замяна на закупен продукт?

Замяна може да се направи, ако артикулите са със запазен търговски вид, не разпечатвани и в оригинална опаковка . Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите. Ако желаете възстановяване на сумата по банков път, изпратете имейл с банкова сметка и титуляр на сметката.

Ако липсва продукт от поръчката ми, какво да направя?

Моля, свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон .Ако липсва продукт от поръчката ви, то той ще бъде изпратен към Вас за сметка на „Украси“ ЕООД.

Мога ли да поръчам балоните да бъдат надути?

Изпращаме само ненадути балони по куриерска фирма Еконт!

Как се извършва плащането?

Плащането на продуктите се извършва по два начина: в брой при получаване на продуктите ( с наложен платеж ) или с банков превод.

Количка (
Warning: Undefined variable $cart_count in /home/ukrasi/public_html/wp-content/cache/acorn/framework/views/00bc166dfe821a0a7f0326f95e55d5a063a4ffc4.php on line 24
)

Вашата количка е празна.

Вход в профил
Нова регистрация

Регистрирайте се и получете достъп до уникални декорации и решения, създадени с оглед на вашия бизнес.

Вашето запитване до УКРАСИ ЕООД е изпратено успешно. Ще се свържем с вас в рамиките на 48 часа.

Забравена парола

Въведете имейл адреса, използван за вашия акаунт по-долу и ние ще ви изпратим връзка за възстановяване на паролата ви.

Успешно изпращане на връзка за възстановяване на паролата ви.